Ik ben op zoek naar....

Ik ben op zoek naar mannen en vrouwen, die opnieuw bewuster willen leren voelen waar ze naartoe willen, professioneel, privé, gewoon met zichzelf. De bedoeling was om 2020 van start te gaan, we gaan nu voor 2021 ;-)


Ben je net zoals ik door een moeilijk tijd gegaan, geloof je ook dat je hoofd je parten kan spelen in je (soms verkeerde) keuzes en ben je het voelen een beetje verleerd doordat rationeel denken je met de paplepel is ingegeven? Omdat het moest, al dan niet van jezelf, ...omdat carrière maken van je verwacht werd,...

Zou je ook nog eens willen leren "voelen"?


Als mindset coach (what's in a name) wil ik via creativiteit mensen leren voelen, vertragen en ze opnieuw laten beseffen dat wat NU "vandaag" op hun pad komt van belang kan zijn voor waar ze naartoe zouden willen, wat dit ook mag zijn. Door bewust met de dag om te gaan, kan je de juiste stappen aanvoelen, die je toekomst bepalen. Dit start door creativiteit toe te laten en te "voelen". Naast een mindset 1 to 1 begeleiding, kan er gebruik gemaakt worden van een "open atelier", waar met draad en klei kan gewerkt worden in eender welke vorm.

Maandelijkse workshops moeten de skills aansterken, om daarna deze skills in het open atelier te gaan verfijnen. Creativiteit zoals macramé kunstwerken maken, potten draaien met steengoed klei, juwelen maken van zilverklei, maar ook gewoon artistiek zijn met klei (aardewerk, steengoed of porselein) kunnen mensen opnieuw laten voelen.


Het atelier staat voor:

"Vanuit het hart ontstaat de vorm

Vanuit het hart worden creaties tot leven gebracht,

Leren voelen met je handen,

Leren voelen met je buik,

Bewustzijn en bewust Zijn geven de dingen een andere dimensie,

Vertrouw het proces en wees geduldig,

Laat je gevoel stromen en inviteer je energie,

Maak deel uit van een groter geheel van creatieve zielen,

Geloof in de kracht van het samen creëren,

Vertrouw op jezelf en laat anderen een bron van inspiratie zijn,

Why Not Knot Creatief Atelier, want het start allemaal van binnen bij jezelf"


Een hele boterham, niet? ;-)

Wil je mij helpen met wat vragen te beantwoorden? Je zou er mij enorm mee helpen én je maakt kans op 3 maanden "gratis" te komen werken met klei of met draad, van zodra het atelier zijn deuren opent. (hopelijk begin april)


VRAGENLIJST: https://forms.gle/MJDn8RgWKC7gukmx7Show me the way, ...your way...
84 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven