De weg naar Mindful Creativiteit...

Bijgewerkt: 16 dec 2019

Niets is zo helend dan je in die creativiteit gooien, je model al zien voor het af is, de flow voelen van het knopen.


Hoe begin je er nu aan?

Ik wilde mensen hun flow laten terugvinden, hen leren dat simpele dingen soms heel veel resultaat kunnen opbrengen. Bij jezelf, maar ook bij anderen.

Wanneer je je eigen flow terugvindt, straal je een bepaalde energie uit, waardoor je andere mensen gaat aantrekken, die diezelfde energie hebben. Er ontstaat een soort van verbinding, waardoor je nog meer energie krijgt.


Vandaar dat ik even in de flow wilde geraken om mijn stappen uit te tekenen en diep in mezelf kijken wat ik nu echt wil doen. Bij Hemel & Haard kon ik me 3 dagen verdiepen... Ik wilde veel boeken lezen, mijn website creëren, een macramé stuk maken, yoga doen, mediteren en helemaal tot mezelf komen.


Is dit gelukt? zal jij je afvragen... wel, die veel boeken, is er 1 geworden, de website is wel degelijk een stuk gevorderd, het macramé stuk is half afgeraakt. Elke dag heb ik yoga gedaan en gemediteerd. Het gaf me op zijn minst een heel voldaan gevoel en enorm veel energie om mijn pad nog verder uit te werken.

Ik had best nog wat dagen kunnen gebruiken...

Maar duty calls, ik wilde enkel ervaren wat Pedram Shojai, de auteur van de Urban Monk, regelmatig doet om even van alles weg te zijn.


2019 heeft me op vele vlakken inspiratie bijgebracht, van de voordracht van Michelle Obama, naar de Warrior Queens tot deze 3-daagse.


Volgend jaar staat er nog een mooi traject te wachten, ik kijk er naar uit!
7 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven