Tags_Logo_Why%252520Not%252520Knot_edite
By Michèle

It all STARTS within YOU

Mindset Coaching & Creatief Atelier met een twist en een persoonlijke aanpak

"In today’s rush, we all think too much — seek too much — want too much — and forget about the joy of just being"

- ECKHART TOLLE - 

 
coaching

... Why ?

Maar waarom doe ik dit?

 

Er zijn er al zo veel, zal je denken?

 

Mijn waarom start vanuit vrijheid, diepgang en fun... dieper gaan voelen en de focus van je hoofd naar je hart of je buik verplaatsen, dat is wat het verschil maakt tussen écht leven en slaapwandelend door het leven gaan.

 

De onzichtbare kant van de realiteit gaat vaak aan ons voorbij, zodat we onze identiteit gaan baseren op dat wat we kunnen zien, horen en aanraken.

 

Het "leven-in-het-NU" is daarom van belang, het versterkt je bewustzijn en brengt die onzichtbare kant tot leven. Het zit allemaal diep in onszelf, maar velen weten het nog niet... mijn missie, diegenen die klaar zijn, helpen wakker maken

... It's all about you

Want ik snap als geen ander dat work-life balance, doelen stellen en je droom verwezenlijken een uitdaging is, dat wanneer je ergens een job hebt en je binnen je comfortzone zit, het heel moeilijk is om de stap te zetten om toch eens over het hek te kijken en die stoel te nemen waarmee je over dat hek kan piepen.

Ben jij ook diegene die je voor alles verantwoordelijk voelt wat er bij anderen gebeurt?

Lig jij ook wakker van problemen die anderen hebben, waardoor je je eigen dromen/doelen wegcijfert?

 

Leer “voelen” waar je naartoe wil, want dat hoofd weet het soms allemaal niet meer.

Je bouwt weerstand op, je wil wel verandering maar telkens komt die twijfel op en beland je opnieuw daar waar je vertrokken bent.

IMG_0314_edited.jpg

Hoi, ik ben Michèle, een 50er met een mindset van een 20er, geboren om positiviteit te verstrooien en plezier te maken én te brengen in iedereen zijn leven.

In HR gerold met een missie. Mensen opnieuw hun doelen, dromen en verlangens laten terugvinden.

 

Ik help diegenen die klaar zijn om hun next steps in hun leven te zetten, hetzij op professioneel vlak, hetzij op privé vlak en probeer samen met hen de juiste balans te vinden tussen die twee.

 

Als je een switch in je leven wil maken, moet je er voor gaan en dat is wat ik doe. Ik ga voor mijn doelen, want het voelt goed.

 

75308006_2411546095780916_44677107131413

 

Ontstaan vanuit een noodzaak om mijn hoofd leeg te halen, kwam creativiteit, zoals potten bakken en macramé op mijn pad. Het gaf me de mogelijkheid om te beseffen dat mijn hoofd vol zat. Het vermoeide me, ...al die gedachten over het verleden en over de toekomst. Al die gevoelens, die er bij kwamen kijken omdat je onrecht aangedaan bent, omdat er bedrog en leugens in het spel zaten, omdat mijn toekomst er niet of niet meer zo rooskleurig uitzag of toch niet hoe ik het wilde. En allemaal door toedoen van anderen... dacht ik.

 

Maar het start allemaal "bij jezelf"

Diep vanbinnen, en met “hulp van de juiste personen”, werden al deze knopen ontrafelt. Stap voor stap brandde opnieuw dat vuurtje, dat iemand nodig heeft om vandaag "in het moment" te kunnen leven en de juiste keuzes te kunnen nemen door te voelen. Want het is "nu" dat je leeft en wanneer dit bij je binnensluipt, zijn verleden en toekomst, datgene waar je ergens bracht en datgene waarvoor je elke dag "bewust" keuzes maakt.

Mijn reis werd ingezet de dag dat ik "creativiteit" terug in mijn leven heb toegelaten.... "Why not knot", staat dan ook voor "chill", "life" & "laughter"...

Noem het coaching, begeleiding, mentorship…

 

Iedereen kan in een bepaalde fase van zijn leven hulp gebruiken om de mindswitch te maken en om “vandaag” te leven en niet gisteren of morgen.

 

Vandaag keuzes maken, die ervoor zorgen dat je een stap dichter bij je droom/doel staat.

 

Buig negatieve gedachten om in positieve gedachten, zodat je diegene kan uitstralen die je wil zijn.

 

Er is niet voor niets een gezegde “what you think about, you bring about”.

 

Je kan ook niets “forceren”, het snel-snel afhandelen, lukt niet, want dan is opnieuw dat hoofd aan het woord. Voel de juiste stappen of die nu vandaag komen of morgen, maar zet er beweging in zodat je in actie komt…

 

Samen gaat het lukken om die stappen te zetten.

Enjoying coffee

Zinvolle gesprekken bij een tas koffie...

Ben je klaar om die uitdaging aan te gaan voor jezelf?

Ik heb geen kant-en-klaar pakket liggen, want iedereen is anders en iedereen weet heel diep van binnen voor zichzelf hoe in beweging komen. Kom me jouw verhaal vertellen, want ook jij kan dit!

Als gecertifieerd burn-out & loopbaancoach kan je bij mij terecht voor een gesprek. Zit je hoofd vol, geeft je job je niet meer de juiste energie, zijn er andere zaken die spelen, maar weet je niet juist wat?

Kom gerust eens langs voor een gesprek... 

Met mijn jarenlange ervaring binnen HR ken ik het bedrijfsleven als geen ander. Soms staat je leven en je job zo haaks op elkaar, dat je het bos door de bomen niet meer ziet. Even iets dieper kijken, kan al heel wat klaarheid brengen

Image by Agnieszka Boeske

Open Atelier

Wall hanger.jpg

Creatieve mindfulness met draad

Mindfullness stimuleert divers denken...

Door je creatief bezig te houden met handwerk, maak je je hoofd vrij en ga je volledig op je gevoel af. 

Why not knot? Waarom niet met knopen?

Een fascinerende techniek die opnieuw helemaal in is.

Wil je er meer van weten, neem gerust een kijkje wat macramé je kan bij brengen. 

Creatieve mindfulness met klei

Zowel het draaien van klei, als het creëren met je handen geeft je een gevoel van innerlijke rust. Heb je al wat draai ervaring, kom je skills dan verfijnen en reserveer je plaats.

Voel je graag de klei tussen je handen en wil je iets creëren, ook daarvoor kunnen we een plaatsje voorzien. 

Kleien is meer dan alleen maar je handen vuil maken, het verplaatst ook je aandacht van je hoofd naar je hart. Creaties krijgen vorm en krijgen een plaats in je dagelijkse leven. 

DA525C76-1FF9-4D22-89D4-384E744AF3D6.JPG
NIV1%20zilverklei_edited.jpg

Creatieve mindfulness met zilverklei

Zilverklei, een apart materiaal waar je je eigenheid kan insteken. Mooie juweeltjes maken van zilver. Door je bezig te houden met details, afwerking en vorm, geraak je als het ware in een meditatieve staat.

Ook hier is creëren met je hart de beste remedie om je in het nu te bewegen en verlost te zijn van het verleden en de toekomst.

Volg mij op Sociale Media