za 11 dec. | Il Ciello - Puur-Lokaal

Klei sessie van denken naar voelen

Zit je hoofd ook elke dag vol met gedachten? Wil je ook wel eens weten of kleien iets voor jou is? Laat de gedachten voor wat ze zijn en breng je gevoel naar boven om iets te creëren...
Registratie is afgesloten
Klei sessie van denken naar voelen

Tijd en locatie

11 dec. 2021 13:00 – 17:00
Il Ciello - Puur-Lokaal, Dorp 11, 2242 Zandhoven, België

Over het evenement

Op deze dag wordt de focus gelegd op je hoofd leeg maken, je gevoel opnieuw leren gebruiken en kennen.

Het is zoals doelen stellen, je zet je doel (om een potje te draaien/boetseren), maar je maakt de weg er naartoe even interessant als het doel zelf (het draaien/boetseren).

Kleien is rust brengen in je hoofd, is dieper gaan voelen hoe de klei zich een weg baant mede door gebruik van je handen, je vingers en je subtiele kracht. 

In het dagelijkse leven is voelen ook belangrijk, je denken en voelen dienen in balans te zijn. Zo maak je voor jezelf de beste keuzes, leer je jezelf beter kennen en wordt je opnieuw één met jezelf.

De Locatie

Il Cielo is een uniek locatie, waar Puur-lokaal zijn activiteiten laat doorgaan. Il Cielo betekent de hemel in het Italiaans. Deze locatie wordt gerund door Nele Joris, ortomoleculaire therapeut, die met hart en ziel mensen begeleid in een totaal pakket. De locatie ademt rust en pure schoonheid uit.

Planning


 • 15 minuten

  Onthaal


 • 30 minuten

  Waarom creativiteit?

Nog 4 items beschikbaar
Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • Klei Workshop Pulderbos
  €95
  BTW inbegrepen
  €95
  BTW inbegrepen
  0
  €0
Totaal€0

Deel dit evenement